ITAB - KARRIÄR

KARRIÄR PÅ ITAB SHOP CONCEPT

På ITAB är vi idag fler än 3 000 medarbetare som brinner för att tillsammans med våra kunder kontinuerligt utveckla spännande, nytänkande och kompletta butikskoncept för att bidra till att utveckla upplevelsen av shopping. Och vi behöver ibland bli fler, varför vi gärna ser att du hör av dig till oss om du letar nya utmaningar!

Om du lockas av en miljö med mycket starkt kundfokus, prestationsorientering och entreprenöriellt tänk - kan ITAB vara rätt plats för dig!

 

LEDIGA TJÄNSTER

Vi söker en PRODUKTSPECIALIST till ITAB Guidance i Jönköping

Vi söker en FÖRSÄLJNINGSCHEF till MB Shop Design AB i Hillerstorp.

Vi söker en PROJEKTLEDARE - KONSTRUKTION till MB Shop Design AB i Hillerstorp.

Vi söker en LÖNE- OCH PERSONALADMINISTRATÖR till ITAB Shop Concept AB i Nässjö.

 

Om du är intresserad av ev. framtida möjligheter är du välkommen att skicka oss en spontanansökan och ditt CV till: recruitment(at)itab.se

 

FÖR STUDENTER

Examensarbete och praktikplats

ITAB verkar på en internationell, konkurrentutsatt marknad och för oss är det viktigt att samarbeta med skolor och studenter, vilket gör att vi kan knyta duktiga människor till oss och skapa relationer med potentiella framtida medarbetare!

När vi har möjlighet - erbjuder vi praktikplats och examensarbete - så är du intresserad av att genomföra en praktikperiod eller ett examensarbete i samarbete med oss är du välkommen att skicka in en ansökan till recruitment@itab.se

Traineeprogram
Vi tar emellanåt emot traineer och när vi har lediga traineetjänster annonserar vi dessa under "Lediga tjänster"