ITAB - Försäljningschef MB Shop Design

ITAB Shop Concept AB (publ) erbjuder kompletta butikskoncept till butikskedjor inom detaljhandeln. I helhetserbjudandet ingår kundunika konceptinredningar, kassadiskar, självutcheckningssystem och professionella belysningssystem. Bland kunderna finns de ledande aktörerna i större delen av Europa. ITAB är marknadsledande inom kassadiskar till detaljhandeln i Europa, och en av Europas största leverantörer av butiksinredning och belysningssystem. ITAB har cirka 3 600 anställda och hade 2016 en årsomsättning på 5 417 Mkr. Bolagets B-aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. MB Shop Design ingår i ITAB-koncernen och har cirka  65 anställda. ITAB som koncern erbjuder goda karriärmöjligheter på en internationell marknad och eftersträvar mångfald och jämställdhet.

 

 

Nu söker vi en 

Försäljningschef till MB Shop Design AB

Vi söker dig som strukturerat planerar och genomför lämplig strategi för ökad försäljning mot potentiella kunder inom retail. Rollen innefattar ett operativt försäljningsarbete mot nykund i form av research, bearbetning, offertarbete och kalkylering till avtal. Tillsammans med övriga i sälj- och marknadsorganisationen leder, driver och utvecklar du aktiviteter för ökad tillväxt och försäljning.

Placering i Hillerstorp där resor ingår i tjänsten och du rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en akademisk eller motsvarande relevant utbildning för området. Du har praktisk erfarenhet av prospektering och bearbetning av potentiella kunder, strategisk försäljning och van att möta olika typer av beslutsfattare. Du har erfarenhet av offert-, upphandlings- och ramavtalshantering samt god förhandlings- och presentationsvana.

Till rollen söker vi dig som har god samarbetsförmåga och van att leda andra i projekt team. För att lyckas i rollen krävs god kommunikativ förmåga, goda språk kunskaper i svenska och engelska samt datorvana. Meriterande är erfarenhet av retail och i synnerhet dagligvarubranschen.

Som person är du en god lyssnare med stort driv och initiativtagande. Du är lösningsorienterad, ser möjligheter och inspirerar kollegor till att nå resultat. Rollen kräver strategisk förmåga, affärsmannaskap samt att ta och genomföra beslut i linje med bolagets värderingar och målsättningar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Ansökan

Vid frågor kontakta Manfred Brunner, VD MB Shop Design, på tel. +46 (0)73 746 22 84. Varmt välkommen med din ansökan till ITAB Group HR: pernilla.lorentzon@itab.com.  

Sista ansökningsdag är den 30 maj. Vi tillämpar dock löpande urval.