ITAB - Löne- och personaladministratör till Nässjö
ITAB Shop Concept AB (publ) erbjuder kompletta butikskoncept till butikskedjor inom detaljhandeln. I helhetserbjudandet ingår kundunika konceptinredningar, kassadiskar, självutcheckningssystem och professionella belysningssystem. Bland kunderna finns de ledande aktörerna i större delen av Europa. ITAB är marknadsledande inom kassadiskar till detaljhandeln i Europa, och en av Europas största leverantörer av butiksinredning och belysningssystem. ITAB har cirka 3 600 anställda och hade 2016 en årsomsättning på 5 417 Mkr. Bolagets B-aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. ITAB Shop Concept Nässjö ingår i ITAB-koncernen och har cirka 100 anställda. ITAB som koncern erbjuder goda karriärmöjligheter på en internationell marknad och eftersträvar mångfald och jämställdhet.

Nu söker vi en 

Löne- och personaladministratör till ITAB Shop Concept Nässjö AB

Till vårt starka team på ekonomiavdelningen i Nässjö söker vi dig som med ett stort engagemang vill utvecklas tillsammans med oss.

Arbetsuppgifter

Du ansvarar för lönehanteringen, tolkar kollektivavtal och hanterar avtal för både tjänstemän och kollektivanställda. Du arbetar tillsammans med chefer och medarbetare i löne- och avtalsfrågor samt driver HR-aktiviteter.

Du är en del av ekonomiavdelningen på bolaget och deltar i boksluts- och prognosarbete. Du ansvarar för rapportering och kontakter med myndigheter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av personalfrågor och lönehantering, med fördel från ett tillverkande företag. Du har systemkunskaper och kan enkelt sätta dig in i nya lönesystem.Har du erfarenhet från Kontek, Jeeves och Officepaketet liksom goda kunskaper i engelska är det meriterande.

Din förmåga att möta människor och skapa förtroende är mycket viktigt för att lyckas i rollen. Du är engagerad med ett ansvarstagande sätt och en målinriktad och proaktiv inställning till ditt arbete.

Information och ansökan

För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Johan Petersson, 0380-51 48 03. Varmt välkommen med din ansökan snarast, dock senast den 7 maj 2017 till: susanne.hjertberg@itab.com. Tillsättning sker löpande.